Salut! Ma numesc Marin Ghita.
Sunt un fotograf profesionist din Oradea cu peste 10 ani de experienta, sunt specializat în fotografie imobiliara, fotografie de arhitectura, fotografie Booking pentru hoteluri si pensiuni, fotografie Airbnb si design interior, fotografie comerciala pentru industria HoReCa.
Proiectele mele depasesc granitele judetului Bihor, avand colaborari în toata Romania

Elena Mihaela David
Elena Mihaela David
2024-06-11
Am avut o colaborare foarte buna. Fotografii de experție, livrate rapid.
Florica Marti
Florica Marti
2024-05-15
Marin Ghiță este un profesionist și-l recomand cu toată încrederea!
Anita Tincau
Anita Tincau
2024-04-25
Am colaborat cu Marin la un proiect pentru fotografii de interior. Sunt extrem de multumita de rezultat si il recomand cu incredere!
Maximilian Morar (PRIME)
Maximilian Morar (PRIME)
2024-03-23
Suntem extrem de multumiti de calitatea serviciului prestat de Marin. Prompt, comunicativ, implicat, a fost o reala placere si cu siguranta vom colabora si pe viitor. Recomand!
Ardelean Loredana
Ardelean Loredana
2024-03-01
Am fost extrem de mulțumiti de serviciile oferite de Marin Ghiță pentru prezentarea închirierii apartamentelor în regim hotelier. Fotografiile sunt absolut remarcabile și au reușit să surprindă fiecare detaliu al proprietății într-un mod captivant. Calitatea și profesionalismul său se reflectă în fiecare imagine, iar rezultatul final a depășit așteptările noastre. Recomand cu căldură acest fotograf tuturor celor care doresc să își prezinte proprietatea în cel mai bun mod posibil.
Laura Pașcalău
Laura Pașcalău
2023-10-26
Servicii de excepție. Profesionalism, promptitudine, calitate!
Ioana
Ioana
2023-10-19
Marin Ghita este un fotograf extraordinar, cu o pasiune evidentă pentru arta fotografiei și un talent remarcabil în capturarea frumuseții și esenței unui apartament. Am avut privilegiul de a lucra cu el recent pentru a fotografia apartamentul meu și rezultatele au fost absolut uimitoare. Colaborarea cu Marin a fost una extrem de plăcută și profesională. A fost atent la fiecare detaliu și a ascultat cu atenție cerințele mele specifice în ceea ce privește fotografierea apartamentului. A avut o abordare creativă și a reușit să pună în valoare fiecare aspect al spațiului, captând esența și atmosfera apartamentului în fiecare cadru. Tehnica lui Marin și abilitățile sale în compoziție și iluminare sunt remarcabile. A reușit să evidențieze frumusețea și eleganța apartamentului meu prin fotografiile sale. Fiecare colț al camerei a fost imortalizat într-un mod artistic și estetic, cu atenție la detalii și perspectivă. Fotografiile sale au transmis cu succes senzația de confort și rafinament pe care apartamentul meu o oferă. Calitatea fotografiilor realizate de Marin este absolut excepțională. Detaliile sunt clare și precise, culorile sunt vibrante și fiecare fotografie emana profesionalism și atenție la detalii. De asemenea, a fost prompt în livrarea fotografiilor finale într-un format de înaltă rezoluție, ceea ce m-a ajutat să le folosesc în scopuri comerciale fără nicio dificultate. Recomand cu căldură serviciile lui Marin Ghita pentru fotografierea apartamentelor. El este un adevărat expert în domeniu, capabil să evidențieze frumusețea și caracteristicile unui spațiu într-un mod cu adevărat remarcabil. Cu Marin, veți obține nu doar fotografii de înaltă calitate, ci și o experiență profesională și plăcută de colaborare.
Gabriela Anca
Gabriela Anca
2023-09-15
Am ales perfect, am ales un profesionist și l-aș recomanda oricând. Marin Ghiță este un om dedicat care oferă servicii specializate în domeniul foto imobiliar, atent la detalii, care întotdeauna fac diferența ! Mulțumesc mult !!!